Procountor

Automatisoi ja yksinkertaista taloushallintoasi

Vaivatonta yhteistyötä

Säästä aikaa automaatiolla ja laajenna käyttöä lisäpalveluilla. Procountor mukautuu tarpeisiisi ja mahdollistaa läpinäkyvän yhteistyön eri osapuolten välillä.

Työskentele samassa ympäristössä kirjanpitäjäsi ja muiden osapuolten kanssa. Toimita dokumentit ja kommunikoi helposti talousasioissa. Kaikki tekemäsi jaetaan automaattisesti kirjanpitäjäsi kansa ja kirjataan ilman, että sinulta vaaditaan lisätyötä. Lähetät ja vastaanotat laskut, syötät kulut ja kuitit ja loput hoidetaan pitkälle automatisoidusti.

Hallitset tehtäviäsi helposti liikkeellä ollessasi matkapuhelimellasi. Hoidat asiat paikan päällä aina kulujen ilmoittamisesta laskujen tarkistamiseen ja hyväksymiseen. Procountor mukautuu toimialasi tarpeisiin ja kattavilla lisäpalveluilla teet elämästi helpomaa (yli 100 ohjelmistokumppania).

Saat reaaliaikaisen tiedon, miten yritykselläsi menee. Pysyt aina ajantasalla myynneistä, ostoista, maksuista, saatavista ja arvonlisäveroista. Selkeiden ja helposti ymmärrettävien raporttien avulla pysyt perillä myynneistäsi, kuluistasi ja rahavirroistasi.

Keskitetyn taloushallinnon järjestelmän avulla pysyt ajan tasalla saatavista ja erääntyvistä maksuista. Tarkista tulevat maksut, seuraa myöhässä olevia myyntilaskuja ja lähetä muistutuslaskuja – kaikki yhdestä järjestelmästä. Parilla klikkauksella.

Kysy lisää!

Kysythän lisätietoja palveluistamme.

Rakennetaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva palvelukokonaisuus.