Fuusor

BI- ja budjetointityökalut pilvipalveluna

Talousdataa voidaan jalostaa

Fuusorin avulla talousdataan voidaan automatisoida jatkolaskentaa, esim. kulujen jyvitys määrätietojen suhteessa, jälkidimensiointi, kiinteiden kulujen vyörytys projekteille, muutosten laskeminen, kirjanpidon kohdistamattomien kulujen allokointi, laskennalliset kulut ja niiden poisto kun kululle tunnistetaan kirjaus.

Fuusoriin voidaan hakea integraatioilla tai syöttää arvoja, jotka laskennalla ohjataan mukaan alkuperäiseen talousdatasettiin, josta raportit ja ennusteet muodostuvat. Näin kirjanpidon dataan voidaan lisätä, yhdistää ja laskea esim. tunteja tai myyntidataa ja ne tulevat mukaan raporteille ja ennusteisiin automaattisesti.

Fuusor auttaa hahmottamaan liiketoiminnan kokonaiskuvan, trendit ja poikkeamat nopeammin. Visuaalinen BI-palvelu muuttaa liiketoiminnan datamassan selkeiksi näkymiksi, raporteiksi ja mittareiksi, joiden avulla tiedolla johtaminen ja suunnittelu helpottuu.

Automatisoitu BI-palvelu kerää kaiken sinua kiinnostavan liiketoimintatiedon yhteen paikkaan haluamaasi muotoon. Se automatisoi tietojen keräämisen ja koko raportointiprosessin, työvirheet poistuvat ja aikasäästöt ovat merkittäviä. Fuusor BI-pilvipalvelu toimii kaikilla nykyaikaisilla päätelaitteilla ja selaimilla ilman mitään asennuksia.

Kysy lisää!

Kysythän lisätietoja palveluistamme.

Rakennetaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva palvelukokonaisuus.